'/> Resep Ayam Masak Kari Saji, Enak - Move

Resep Ayam Masak Kari Saji, Enak

Oilaskoa curryarekin egosita

Zapore bereziak eragiten dituen curry oilaskoa egiteko modu erraz baten inspirazio bila bazabiltza, zure mihia honda dezaketen curry oilasko errezetak bilatzen ari dira orain gure inguruko erabiltzaileek, agian zuetako bat. Jendeak Internet erabiltzen zuen sakelako telefonoetan irudien informazioa bistaratzeko inspirazio bila. Eta oraingoan oilasko curry errezeta prestatzeko gida partekatuko dut, goxoa zaila ez dadin baina erraza ere ez egiteko. Gaizki maneiatzen baduzu, emaitzak zaporerik gabekoak izango dira eta desatseginak izan ohi dira. Oilasko curry behar bezala prestatuak, berriz, gure zaporea kitzika dezakeen usaina eta zaporea ditu.

Gauza asko daude era batera edo bestera curry saji-an egositako oilaskoaren zaporearen kalitatean eragiten dutenak, lehenik osagai motak, gero osagai freskoen aukerak, nola prozesatu eta zerbitzatzen diren. Ez da kezkatu behar oilasko curry goxoa edonon zaudela prestatu nahi baduzu, trikimailua ezagutzen duzun bitartean plater hau berezia izan daitekeelako. Hau dasta dezakezun oilasko curry salbia irudi bat da.

Hona hemen prest egindako egositako curry oilaskoa tratatzeko aplika daitezkeen metodo erraz eta praktiko batzuk. Oilasko curry saji egin dezakezu 16 osagai ezberdin eta 8 prestaketa urrats erabiliz. Hona hemen platera nola prestatu.

#goldenapron #minggu13 SAJI ekoizpen lehiaketan parte hartzen ari naiz. Nahi nuke hemen errezeta jartzea. Oilasko curry egosia ere nire bigarren janaririk gogokoena da, Aina. Sage-ko esne likidoa eta olioa erabiltzean, zaporea behin betiko igoko da.

Curry oilaskorako osagaiak eta espeziak:

  1. 1/2 oilasko ertaina - garbitu eta zati txikitan moztu
  2. 4 lagun (kanela, Lawang lorea, krabelin lorea eta Pelagia fruitua)
  3. 3-4 zati tipula gorria - txikituta
  4. 2 baratxuri berrikuspena - 1 cm
  5. Demayang jengibrea
  6. Hiltegi zerbitzuko olioa nahi bezala
  7. Curry hostoen 3 zurtoin
  8. 1 poltsa txiki oilasko/haragi curry hauts
  9. 2 koilarakada pipermin lehorra nahastuta
  10. gatza dastatzeko
  11. 1/2 lata esne likidoa
  12. 2 edalontzi aire
  13. 1 patata gozoa, 4tan moztuta
  14. 1 koilarakada tamarindo
  15. 1 piper gorri - erdira
  16. azukre gutxi

Oilasko curry zerbitzatzeko urratsak

  1. Osagaiak
  2. Zerbitzatu olioa frijigailuan. Bero dagoenean, gehitu 4 sorta, tipula xerratan, baratxuria eta jengibrea.
  3. Frijitu usain ona izan arte. Ondoren, gehitu downkaria.
  4. Ondoren, gehitu oilasko/haragizko curry espeziak. Gaul uniformeki, gehitu ur pixka bat.
  5. Gehitu gatza dastatzeko.
  6. Ondoren, gehitu oilasko garbia. Nahastu osagai guztiak uniformeki.
  7. Gehitu salbia esne likidoa. Sartu patatak eta sartu tamarindoa.
  8. Gehitu azukre pixka bat. Curry gizendu nahi da. Elgorria piper gorria erdian eta utzi egosten. irensten

Eskerrik asko orrialde honetan erakusten ditugun errezetak irakurtzeagatik. Espero dugu goiko Curry Cooking Chicken errezeta erabiltzeko erraza zure familia/lagunentzako otordu goxoak prestatzen edo janaria saltzeko inspirazio bat izatea. Zorte on eta Jainkoak bedeinka zaitzala!

Link copied to clipboard.